Car Cleaning RT

Ozonbehandeling

Een zeer effectieve behandeling voor het verwijderen van vieze luchtjes in uw auto.

Een vieze geur in de auto kan erg vervelend zijn. Denk aan tweedehandsauto’s waar de geur van de vorige eigenaar (bijvoorbeeld rook) nog steeds merkbaar is. Dit verwijder je het liefste zo snel mogelijk. Met onze ozonbehandeling verdwijnen de vieze geurtjes als sneeuw voor de zon!

Ozon, een natuurlijk voorkomend gas, wordt gebruikt om schadelijke micro-organismen en geuren in jouw auto te bestrijden. Tijdens de behandeling wordt ozon veilig verspreid in het interieur, waar het doordringt in bekleding, ventilatiesystemen en andere moeilijk bereikbare gebieden. Dit resulteert in een grondige zuivering van de lucht en oppervlakken, zonder gebruik van chemicaliën. Of het nu gaat om rooklucht, huisdiergeuren, voedselgeuren of andere hardnekkige geuren, onze Ozonbehandeling is een effectieve oplossing. Het laat je auto niet alleen fris ruiken, maar bevordert ook een gezondere luchtkwaliteit voor jou en je passagiers.

Wanneer een ozon behandeling nemen?

  • Hardnekkige Geuren: Voor het neutraliseren van aanhoudende en onaangename geuren.
  • Tweedehands Auto: Bij een gebruikte auto met merkbare geuren.
  • Allergenen en Bacteriën: Om allergenen en bacteriën te verminderen voor betere luchtkwaliteit.
  • Ongeval/Morsen: Na een ongeval of morsen van vloeistoffen. Langdurig Stilstaan: Na langdurige opslag om muffe geuren te verwijderen.
  • Verkoop Voorbereiding: Voor een frisse indruk bij potentiële kopers.
 
Een ozonbehandeling kost €49,99,-

Wij raden het aan om een ozonbehandeling te nemen i.c.m. een interieur reiniging compleet.

neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en weer volop te genieten van een schone en aangename rijervaring.

Scroll naar boven