Car Cleaning RT

Glascoating

Dé ultieme bescherming voor uw auto. 

Een glascoating / keramische coating, is een extra sterke beschermlaag op uw auto. Car Cleaning RT is specialist in het zetten van deze coatingen.  het exterieur wordt eerst grondig gereinigd en ontvet, daarna wordt hij in de coating gezet. Wij doen dit allemaal met uiterste zorg. Zo wordt uw auto voor het polijsten én coaten op onze autobrug gezet, zodat wij overal goed bij kunnen komen.

De ultieme bescherming

Glascoating / Keramische Coating

Glascoating is de beste bescherming beschikbaar op de markt voor uw auto! 

Door de hardheid van een glascoating beschermt deze tegen vogelpoep, teer, boomhars, UV , zout chemicaliën etc. Zelfs tegen krassen kan een glascoating bescherming bieden. 

Naast deze fantastische bescherming stoot een glascoating ook water en vuil af en beschikt het over zelf reinigende eigenschappen. Natuurlijk moet de auto nog steeds gewassen worden, maar een wasbeurt overslaan is geen enkel probleem. 

De prijs van een glascoating is afhankelijk van de grootte van uw voertuig en welke u kiest. Coatingen bieden wij aan in 1,5 /3 /5 jaar bescherming. Matte lak kunnen wij ook in de glascoating zetten! 

Prijs op aanvraag. Neem contact op voor een prijsopgave!

* Het laten zetten van een glascoating zal meerdere dagen in beslag nemen, u kunt daarom gebruik maken van onze leenauto

Scroll naar boven