Car Cleaning RT

Krassen Verwijderen / Polijsten

Naast een volledige polijst behandeling, kunt u ook bij ons terecht voor het laten verwijderen van lichte lokale schade aan de lak

Lokaal polijsten of gehele auto

Lakdefecten zoals swirls en lichte krassen kunnen ontstaan door dagelijks gebruik, verkeerde wasmethoden en weersinvloeden. Deze defecten kunnen de glans van je auto verminderen en het oppervlak er dof uit laten zien. Onze ervaren autopoetsers gebruiken geavanceerde polijsttechnieken om deze problemen aan te pakken en de oorspronkelijke glans van je lak te herstellen.

Wij kunnen lokaal lakdefecten repareren, of uw gehele auto aanpakken. In dit laatste geval kiest u voor een detailing programma.

Bij Car Cleaning RT begrijpen we dat zelfs de kleinste krassen en lakdefecten de uitstraling van je auto kunnen beïnvloeden. Onze Krassen Verwijderen en Lak Polijst service is ontworpen om deze problemen aan te pakken en je auto weer in volle glorie te herstellen.

Met onze Krassen Verwijderen en Lak Polijst service krijg je:

Diepgaande Correctie: Verwijdering van swirls, hologrammen en krassen voor een stralende lak.

Verbeterde Glans: Herstel van de diepe glans en reflectiviteit van de lak.

Bescherming: Naast het corrigeren van defecten, brengen we ook een beschermende laag aan om toekomstige schade te verminderen.

Visuele Opfrissing: Je auto ziet er weer als nieuw uit, met een lak die straalt.

Kies voor onze polijst service en herstel de pracht van je auto. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je auto een glansrijke transformatie te geven.

Soorten lakdefecten

Swirls

Swirls zijn kleine cirkelvormige krasjes die vaak ontstaan door automatische wasstraten. Ook het handmatig wassen van de auto met cirkelvormige bewegingen of met verkeerde middelen, veroorzaakt swirls. Gelukkig zijn swirls oppervlakkig en kunnen ze gemakkelijk verwijderd worden door het oppervlak te polijsten.

Lichte krassen

Lichte krasjes zijn al snel gemaakt in uw lak. Een voorwerp dat langs uw auto schuurt, kan lelijke plekken maken op uw auto. Gelukkig kunnen deze ook verwijderd worden met polijsten. Wij weten de geschikte polijstmethodes voor verschillende soorten lak.

Sinaasappelhuid

Ziet uw autolak er niet mooi strak glanzend uit, maar heeft de lak wat weg van de schil van een sinaasappel? dan is uw auto waarschijnlijk verkeerd gespoten. Door het oppervlak te polijsten kunnen wij ervoor zorgen dat de lak weer zal glimmen als een spiegel.

Water spots

Water spots zijn vlekken die ontstaan wanneer waterdruppels op het oppervlak van je auto opdrogen. Deze druppels bevatten vaak kleine hoeveelheden mineralen en zouten die in het water aanwezig zijn. Wanneer het water verdampt, blijven deze mineralen achter en vormen ze vlekken op de lak van je auto. Water spots kunnen het uiterlijk van je auto aantasten en een doffe vlek achterlaten op het lakoppervlak. Ze kunnen vooral opvallen als je auto in de zon staat, omdat het zonlicht de vlekken meer zichtbaar maakt. Het verwijderen van water spots vereist meestal speciale reinigings- en polijsttechnieken om de vlekken veilig van het lakoppervlak te verwijderen en de glans te herstellen.

 

Scroll naar boven